Jon Erik Myre
Kunstnerisk leder, produsent,
manusforfatter, komponist og skuespiller

Kontaktinfo:
jonerik@kanonproduksjon.no
+47 991 63 607

Besøk Jon Eriks nettside

Jon Erik på IMDb

Jon Erik har jobbet som frilans skuespiller, sanger, musiker og caster siden 2012. Han er født og oppvokst i Kristiansand, og har sin bakgrunn fra Kristiansand barne- og ungdomsteater. Jon Erik har spilt i mang en produksjon i hjembyen, og var blant annet å se som Odinsoldaten Pål i Kilden Teaters ur-oppsetning av Anne Franks Søsken – en høyst aktuell forestilling om flyktningbølgen. Han har også syv sesonger bak seg i Kaptein Sabeltann Universet i Kristiansand Dyrepark, og to oppføringer av Birkebeinerspelet, som spilles vinterstid under åpen himmel på Sjusjøen. Myre har også vært å se på TV-skjermen, senest i HBO-serien Beforeigners, og har spilt inn scener til en ny serie med premiere i 2021.

Sommeren 2019 spilte han Otto i Kanon Produksjons første forestilling, TERRORISTENEog Bestyrer Hermanrud i Kampen om Wøyengutta i Bærumspillene. Frem mot jul spilte Jon Erik for tredje år på rad i Natt i Nisseland, både på Chat Noir i Oslo, og på turné rundt på Østlandet. I tillegg gjentok han rollen som Hermanrud i den nye forestillingen JUL PÅ WØYEN, som han også skrev sammen med Madeleine F. Røseth.

I 2020 var Jon Erik å se i rollen som Gus i Harold Pinters KJØKKENHEISEN, og som Kai i OMBORD, begge produsert av Kanon Produksjon i Kristiansand. Sommeren 2020 skrev og spilte han, sammen med Ina Maria Brekke, forestillingen Det skreik en fugl… basert på Vilhelm Krags forfatterskap. I desember 2020 kunne man i Kristiansand høre Kanon Produksjons førjulsvandring GJENKLANG hvor Jon Erik bidro med både konseptutvikling og regi, samt som stemmeskuespiller og komponist.

Scroll Up