Norgespremiere og nytt internasjonalt samarbeid!


I september har vi den store gleden av å kunne presentere nok en norgespremiere: DOG/ACTOR.

DOG/ACTOR består av to korte, eksplosive og komiske skuespill skrevet av Steven Berkoff. Forestillingen er produsert av det engelske teaterkompaniet Threedumb Theatre, med Stephen Smith i spissen, og hadde sin urpremiere på Pump House Theatre i Watford i 2018. Siden den gang har oppsetningen høstet gode kritikker både nasjonalt og internasjonalt og har turnert de største byene i England, i tillegg til en vellykket runde på Edinburgh Fringe Festival i Skottland.

Kanon Produksjon samarbeider nå med Threedumb Theatre på tvers av landegrenser for å bringe denne enestående oppsetningen til Norge for første gang. Samarbeidet mellom kompaniene stammer fra skuespillerskolen The Liverpool Institute for Performing Arts i England, hvor Stephen og André gikk i samme klasse. Siden den gang har et samarbeid ligget i kortene, så håpet er at dette bare er starten på et langt og godt internasjonalt samarbeid med flere spennende prosjekter, både i Norge og i England. I tillegg til forestillingen vil vi også avholde workshop i fysisk teater/miming, så nå gleder vi oss til underholdende og spennende dager i september. 

Produksjonen er støttet av Kristiansand kommune, Cultiva Ekspress og Bergesenstiftelsen, og har sin Norgespremiere på Teateret i Kristiansand 8. september.