Seilasens siste havn: Mandal og Skalldyrfestivalen

Etter et ekstra døgn værfast i Sandefjord grunnet uværet “Hans”, og et drøyt døgn på bøljan blå, ankom Hestmanden omsider Mandal og Ballastbrygga torsdag. Akkurat i tide til Skalldyrfestivalen.
Mandal kunne at på til by på strålende sol store deler av oppholdet, og museet var godt besøkt da de holdt åpent skip på dagtid. Vi hadde også opplevd stor pågang i de siste havnene, og med litt ekstra stoler om bord kunne vi her med glede åpne opp lasterommet for ennå flere publikummere de siste dagene.

Ta en titt på vår Skipslogg under for noen glimt fra våre dager i Mandal:

Og med det var årets seilas og turné over for denne gang. Vi mønstrer av, og vil samtidig rette en stor takk til det fantastiske mannskapet (vår nye familie) om bord på D/S Hestmanden, til Stian, Ragnhild og Hallvard fra Vest-Agder-museet, og til alle dere som har kommet, sett, og som har delt deres historier og opplevelser med oss! Vi er dypt takknemlige!

Til slutt ønsker vi å takke hele teamet som har bidratt til at denne produksjonen har blitt akkurat slik den ble. Vår fantastiske regissør og dramatiker Åsmund-Brede Eike, vår alltid like stødige lyddesigner Kristian Bronebakk, vår kreative og løsningsorienterte kostymedesigner Rebecca Dahle, våre strålende tekniske avviklere i Kristiansand og Oslo, Anders Hardeland og Enrique Lietor, og sist, men ikke minst – vår faste klippe og mest erfarne følgesvenn, Victor Phillipson, som både har gjort lysdesign, avviklet forestillingen på turné, og ellers bidratt med smått og stort siden lenge før vi satte våre første sjøbein om bord på Hestmanden. En stor takk også til alle dere andre som har bidratt i produksjonen av kostymer, rekvisitter, plakater og annen markedsføring, som manuskonsulenter, og til (selveste) Lasse Lindtner,musikkere og teknikkere i forbindelse med innspillingen av musikken og fortellerstemmen. Takk, og takk igjen!