Urpremiere på et skikkelig SPETAKKEL!

Vi i Kanon Produksjon gleder oss stort over å kunne dele nyhetene om at vi 7. juni inntar Sørlandets storstue, nemlig teatersalen i Kilden teater og konserthus. Den rykende ferske forestillingen SPETAKKEL skrevet av Jon Erik blir vår neste forestilling, og vi gleder oss stort!

I SPETAKKEL står skjebnen til det lokale teateret på spill. I håp om å redde sin kjære arbeidsplass, har produsenten Henriette, en travel og optimistisk sjel, hyret den anerkjente regissøren David i håp om å trekke publikum tilbake til teateret, uvitende om innholdet i den kommende produksjonen. Troen på at teateret vil blomstre med den kjente kunstneren ved roret er stor, men utfordringene blir tydelige når regissørens visjon viser seg å være uklar, spesielt med sesonglanseringen bare timer unna. Kåre, en av husets teknikere, blir en usannsynlig helt og en nødvendig nøkkelperson i regissørens kreative kaos. Hans innsikt i både teateret og «folk flest», i tillegg til hans praktiske ferdigheter, blir avgjørende for å realisere visjonen, selv om han ikke helt forstår hva den innebærer. I kjølvannet av kaoset, der kunstneriske ambisjoner kolliderer med virkeligheten, må disse tre karakterene finne en måte å balansere sine ulikheter for å sammen redde teaterets fremtid.

Forestillingen setter lupen på teater- og kulturbransjen, på publikum og “folk flest”, og på samfunnet vi lever i. På scenen står Jon Erik og André, sammen med Miriam Myrthel Pedersen og Fredrik Landmark, begge fra Kristiansand. Regi er ved Martin Næss Hald. Forestillingen blir produsert av Kanon Produksjon, har en varighet på 90 minutter, og får sin urpremiere i Teatersalen i Kilden, i samarbeid med Kilden Kultur.