GJENKLANG – en førjulsvandring

I en hverdag som gjør det mer og mer utfordrende å lage tradisjonelt teater, hvor fremtidsutsiktene er uklare og sier lite, hvordan skal vi som teaterkompani klare å overleve? Hvordan kan vi lage kulturopplevelser for så mange som mulig, men samtidig ta hensyn til smittevernregler? Dette er den type spørsmål som har dukket opp hyppigere den siste tiden, og som har fått oss til å tenke på nye måter. Å la publikum ta del i denne kulturopplevelsen når de selv ønsker, helt uavhengig av andre publikummere, anser vi å være den mest ideelle formen man kan tilby, slik situasjonen er i dag. Takket være tildeling fra Cultiva, og deres satsning på kulturelle tiltak til Julebyen i Kristiansand, vil vi nå kunne tilby en helt ny forestilling for byens innbyggere.  


GJENKLANG – EN FØRJULSVANDRING er en audioguidet julefortelling som tar lytterne med på en vandring gjennom Kristiansand sentrum, som til slutt ender opp i hjertet av byen på Torvet. Ved å ta i bruk teknologiens muligheter og snu korona-situasjonens begrensninger til noe positivt, vil vi stimulere og kanskje utfordre den enkeltes fantasi. Gjennom fokusert oppmerksomhet mot steder og ting man normalt tar for gitt, vil en tur rundt i byen gi lytterne muligheten til se det kvadraturen har å by på med nye øyne, og samtidig kjenne på magien som følger med julen. 

På startpunktet på hjørnet av Håndverkeren, midt i kvadraturen, åpner du nettsiden www.gjenklang-krs.no på mobiltelefonen, og er klar til å begynne vandringen