Endelig premiere!

Endelig skal KYSSET få sin live-premiere! Og endelig kommer Kanon Produksjon til Oslo!

Lørdag 11. september spilles nemlig KYSSET på Sentralen i Oslo, som en del av Assitejs TeaterlørdagUNG. Forestillingen spilles kl. 12.00 og kl. 14.00.

Bare et par uker etter setter vi kurs mot Teateret i Kristiansand. Her spilles forestillingen 24. og 25. september kl. 18.30.

Med denne forestillingen har vi virkelig fått kjenne på usikkerhet og frustrasjon på grunn av pandemien. Fra den først skulle vært spilt i Oslo i april 2020, deretter ble avbrutt ved neste forsøk i Kristiansand i mars 2021, til vi nå står her, klare som aldri før! Da pandemien stengte ned Kristiansand i mars, kastet vi oss rundt og gjorde forestillingen digitalt. At vi nå endelig får møte publikum igjen er en stor lettelse, og et privilegium vi aldri mer vil ta for gitt.

I tiden etter den digitale premieren har forestillingen fått utvikle seg videre, og da vi fikk midler fra Kulturrådet ble det blant annet mulig å få laget egenkomponert musikk. Vi fikk med oss Fridtjof Wesseltoft som har gått grundig til verks, og virkelig fanget og spunnet videre på den nære og intense stemningen som allerede fantes. Vi gleder oss til å la dere få oppleve KYSSET 2.0.

Vi i Kanon Produksjon er takknemlige og ydmyke for at vi endelig skal få spille KYSSET, og vi håper å se deg i salen  nå som det åpnes mer og mer for å samles og oppleve ting i felleskap. Vi står i hvert fall klare til å skape, spille og formidle de nære og viktige historier!