KYSSET på turné

Året 2021 var fylt med både oppturer og nedturer for produksjonsteamet bak KYSSET. Det å skulle produsere en nær og intim teaterforestillingen, midt oppi en pandemi, ble mildt sagt utfordrende for et ungt teaterkompani med begrensede midler, men tross motgang og utfordrende tider klarte vi omsider å gjennomføre alt vi hadde satt oss som mål. Da året var omme kunne vi se tilbake på en streamet versjon av forestillingen, urpremiere og forestillinger i Oslo, samt forestillinger i Kristiansand. I tillegg til dette fikk vi presentert forestillingen for programmerere for Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i regi av Scenekunst Sør under Assitej Festivalen i Kristiansand. Forestillingen ble godt tatt i mot av både publikum og kolleger, og vi kan nå meddele KYSSET skal ut på tur!

Etter god og konstruktiv dialog med Scenekunstbruket etter visningen i Oslo, ble forestillingen tatt opp i repertoaret deres i januar 2022. Forestillinger som ligger i Scenekunstbrukets repertoar er lettere tilgjengelig (og billigere) for fylker og kommuner å hente inn som et tilbud til skolene de skal dekke, så vi håper dette vil gjøre at KYSSET kan få en lang levetid, og med dette nå et stort publikum i sin mest rettmessige målgruppe. Vi har allerede blitt invitert til spill innenfor DKS, og for skoleåret 2022/2023 skal våre tre utøvere besøke Kristiansand Kommune, Troms og Finnmark fylke, samt 2 dager på Svalbard.

Scenekunsbruket tilbyr et variert repertoar med teater og dans av høy kvalitet, for barn og unge i aldersgruppen 0-20 år.
Les mer om Scenekunstbruket her.

Den kulturelle skolesekken (DKS) er en nasjonal ordning som sørger for at alle skoleelever i Norge får oppleve profesjonell kunst og kultur hvert år. Ordningen er unik i verdenssammenheng.
Les mer om DKS her.