Lise Lilletun Christensen
Stemmeskuespiller

Lise er skuespiller og teaterpedagog fra Kristiansand. Hun gikk på dramalinjen ved Vågsbygd VGS, teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole og har tatt en bachelor i Faglærer i Teater fra UiA. Fra ungdomsskolen var hun også engasjert som skuespiller i Kristiansand Barne- og Ungdomsteater, og hun har i senere tid jobbet der som instruktør og inspisient.

I 2015 startet Lise i rollen som Ekorn-Lise i Hakkebakkeskogen i Dyreparken, og hadde denne rollen over gjennom 4 sesonger. Hun har også jobbet en sesong som Klatremus i Hakkebakkeskogen Filmstudio, og hatt en sesong som Produksjonshjelper i Underholdningsavdelingen.

I 2018 jobbet Lise med barneunderholdningen på SuperSpeed for 2Entertain, i 2019 spilte hun rollen som ung brud i Hergel Films kortfilm Resepsjonisten, og i 2020 jobbet hun med Kristiansand Museum og Giert Werring for å utvikle og spille forestillingen Tussa på tunet hvor hun spilte rollen tittelrollen.

For tiden er Lise i sitt andre år som dramalærer ved Vågsbygd VGS, og sin andre sesong som Produksjonshjelper i Dyreparken.

For Kanon Produksjon har Lise medvirket som stemmeskuespiller i GJENKLANG – EN FØRJULSVANDRING.