Nytt år, ny forestilling


I 2021 har vi den store glede av å kunne presentere en urpremiere: KYSSET av og med Helene L. Solberg og Nora G. Svalheim. 
KYSSET er en forestilling som ble utviklet av Helene og Nora som deres eksamen ved skuespillerutdanningen på Nord Universitet i 2018. Året etter ble forestillingen tildelt Prøverom av Skuespillersenteret og UNG TEKST ved daværende Akershus Teater, hvor manuset ble videreutviklet med Øystein Ulsberg som veileder. Oppsetningen skulle så bli satt opp på Vega Scene i Oslo 23. april 2020 av Unge Viken Teater med Linn Kongshavn som regissør, men da covid-19 inntraff og alt ble stengt ned, ble forestillingen avlyst. Siden den gang har vi i Kanon Produksjon inngått et samarbeid med Helene og Nora, og er nå klare til å avholde urpremieren på Teateret i Kristiansand fra 4. – 6. mars.

Arbeidet med produksjonen er godt i gang, og vi ønsker å takke Kristiansand kommune, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Fond for frilansere, Cultiva Ekspress, Scenekunst Sør, Clarion Hotel Ernst og Xpressprint for støtten så langt! Det er på grunn av dere at vi klarer å lage forestillinger, så tusen takk!